luni, 1 decembrie 2008

ISTORIA ZILEI DE 2 DECEMBRIE :))


Cateva lucruri inainte de a citi asta :

1. Sa fiti curati pe maini....
2. Sa ascultati molodia asta (nu de alta dar sa nu va plictisiti)
3. Sa ma iertati pt greselile pe care cred ca le-am facut :">
4. Sa cititi punctul 5
5. Mulumesc ca l-ati citit :) (glume triste :)

Pentru multi 2 Decembrie este o zi banala si pentru mine la fel.

Pentru altii zilele lor de nastere inseamna cea mai mare bucurie dar poate imi spuneti si mie de ce sunteti asa fericiti cand mai imbatrantiti cu un an.....dar stati linistiti prieteni care sunt alaturi de voi , va incurajeaza cu un calduros 'La Multi Ani' dragutz nu ?
Sa vorbim si de cadouri , multi care o sa citeasca asta o sa se simta prost acum, dar nu e nevoie ca toti suntem la fel, 70% iti faci ziua de nastere pt cadouri . 20% sa te imbeti sa te faci p**a si restul de 10% pt k este printre primele ocazii sa iti 'trosnesti' gagica (sau in caz ca nu ai , iti faci acolo ca doar sunt prietenii tai , tu esti in centrul atentiei), uneori nu primesti cadouri de la unii din prietenii tai pt ca se gandesc ei asa ca cel mai frumos cadou sunt ei , ca sunt alaturi de tine , si acum ziceti voi , care este cel mai frumos cadou:Sa fiti fericiti sa ii vezi cum bea si mananca pe bani tai.
Partea cu masa cred ca cu totii o urati , zic de asezarea aia naspa gen: o masa lunga (imens de lunga , zic imens de lunga pt te astepti sa vina multi , dar te inseli ) in stanga si in dreapta lume unii se cunosc altii nu si isi arunca priviri asa dealungul mesei intrebandusi prietenu cine e asta si sunt multe lucruri care va enerveaza la asta si le stiti.

Inainte Sa Trecem La Mn

Multi dintre voi sunt comunisti adik inainte de 90' ati avut mare noroc sincer bine si ghinion.
Cand vorbesc de noroc ma refer ca erau InTeRzISE avorturile deci ca vroiau ca nu vroiau voi tot 'ieseati' si asta un lucuru bun , cu toate ca unii le putem spune niste copii ne doriti....
Ghinionul despre kre vb eu se refera la igiena adik multi dintre voi v-ati nascut acasa si stiti cum e : Angelooo il vad , Impinge Faaaaaa ,FUUU FUUU AAAA,)de obicei la nasterile aste 'in familie' era si o parte buna si anume ca nu stateai sa vezi tot felu de doctori mascati zicand ca's nija.....
Eu fac parte din generatia nascuta la spital, facut cu bunavointa mamiei , bine ca si eu am avut parte de parti nasoale gen : 'acel cuptor cu microunde' in care erau bagati totii copii dupa nastere facandui Cyber.
De ziua Romaniei cand toata lumea se distra cu fasole carnati sarbatoreau toate bune si fumoase , numai mama se chinuia cu mn prind picioare in burta(ea fericita in mintea ei miscaaaa , pe dracu vroiam sa ies mai rpd) .
Avand niste dureri ingrozitoare de la picioarele mele(eram si in tenesi) sa gandit ca ar fi cazu sa ies si eu afara din 'garsoniera' aia.
In dimineatza zilei de 2 decembrie(de-aici si ziua mea 2 decembrie nu v-ati prins:)ora 4 dim cand toata lumea era beata moarta , fasole in stomac , m-am gandit ca ar fi cazu sa ies plm.si dai si impinge , trage sufla (a suflat atat de tare ca ma trasese si curentu) si ce credeti : Eu knd am vazut numai urati in juru meu vroiam sa intru inapoi, pe mama nu aveam cum sa o vad ca era cu halatu pe cap , dar cand am vazuto m-am decis sa raman makar pe mama o aveam frumoasa din toata incaperea aia:X.
Doctoru idiot a incurcat cordonu ombilical cu putza mea erecta, si era sa o taie .
Vine o tarfa ma ia de langa mama imi sterge urmele crimei intro cadita si ma baga in 'cuptor' si ma lasa acolo. toti aia plangeau de-acolo numai eu nu aveam nmc poate pt faptu ca avea un colg de 'cuptor' o mama crima ! numai la ea ma uitam .s-au mirat toti zicand : vaii si-a deschis ochisorii. si acum sincer voi nu i-ati fi deschis. oricum pe mine knd m-a nascut mi-a pus mana la ochii , ca tot aveam tendinta sa ma uit pe und am iesit....
Ajuns acasa scos din cuptor'ul ala am crescut pana azi , imbatranind cu kte un an :( .O vorba avea bunicamiu : Nu'ti baga pla in anii astia ca nu ti mai da nimeni. aa si era sa uit La Multi Ani mie :) si voua.......

1 comentarii:

Anonim spunea...

ma ce tragic ... eu cred ca 2 decembrie ar trebuie sa fie ziua nationala ca te`ai nascut tu .. pe bune acuna ... defapt toata chestia asta era sa ne faca pe noi se ne simtim ca e ziua ta si sa`ti spunem "La Multi Ani" te`n mata >:D< :)))